Expert Lab Collagen Peptide Intensiivne Pinguldav Booster 7x 2 ml.

34.50

Luba oma nahal peegeldada nooruslikku värskust!

Kingi oma näonahale  luksuslik hoolitsus, mis on loodud sinu ilu esiletoomiseks. Eksklusiivne hooldus viib sind lähemale ajatut ilusaladust avastamisele – pingul, nooruslik nahk, mis peegeldab tervist ja elujõudu igal sammul. Pinguldav Booster on loodud selleks, et äratada sinu naha sügavaimad jõuvarud, taastades selle prinkuse, elastsuse ja loomuliku sära!

Availability: Laos

Iga ampull sisaldab kõrgkontsentreeritud peptiide ja DMAE toimeainet, mis stimuleerivad naha sügavates kihtides kollageeni tootmist, andes nahale märgatava ja püsiva tõstefekti. HLG nanopolümeer, meie patenteeritud tehnoloogia, hoolitseb selle eest, et aktiivsed koostisosad tungiksid sügavale naha kihtidesse, pakkudes erakordset niisutust ja tõhusat hooldust, mis toimib seal, kus nahk seda kõige enam vajab.

Võimased taimsed kasvufaktorid kiirendavad naha rakkude uuenemist ja tugevdavad kollageeni sünteesi, muutes naha pringimaks, siledamaks ja säravamaks. See on intensiivne hooldus, mis võitleb vananemise märkidega, vähendades kortse ja taastades naha loomuliku elastsuse. Tulemused ei lase end kaua oodata – juba 7 päeva pärast märkad, et su nahk on pringim, tihedam ja nooruslikum.

Naha struktuur on tugevam, jume on ühtlasem ning väsimus- ja stressimärgid on vähenenud. Iga kasutuskord kingib nahale sügavaima taastumise, et see kiirgaks tervist ja ilu, olgu see igapäevane hooldus või ettevalmistus eriliseks sündmuseks.

 

Näidustatud:
Küps ja lõtvunud nahk, mis on kaotanud prinkuse ja elastsuse. Sobib ideaalselt, kui soovid taastada naha tugevust ja nooruslikku välimust.

Sobivus:
Kõik nahatüübid

Kasutamine:
Kanna ampulli sisu puhastatud näole, kaelale ja dekolteele hommikul ja õhtul. Masseeri õrnalt, kuni seerum on täielikult imendunud. Maksimaalsete tulemuste saavutamiseks jätka tavalise seerumi või kreemiga. Nähtavad tulemused ilmnevad pärast 7-päevast kasutust kuid intensiivsema ja pikaajalisema efekti saavutamiseks kasuta toodet regulaarselt.

 

Näonaha tüüp Akne ja probleemsele nahale, Kombineeritud nahale, Kuivale nahale, Ülikuivale nahale, Tundlikule nahale, Kuivale ja normaalsele nahale, Normaalsele ja kombineeritud nahale, Vananemisilmingutega nahale, Pigmendilaikudega nahale, Rasusele ja kombineeritud nahale, Kõikidele nahatüüpidele

 

Shopping Cart